torstai 10. lokakuuta 2013

Salaisen Jouluystävän ensimmäinen paketti on täällä!

Olin jo viime vuonna mukana tässä Joulureen järjestämässä Salainen JouluYstävä ringissä, ja ilmottauduin tänäkin vuonna mukaan. Lisätietoa tästä mukavasta joulunodotustapahtumasta voitte lukea täältä: Joulureen Salainen Jouluystävä

Tänään puhelin piipitti tekstaria iltapäivän aikaan ja viesti koski pakettia, jonka voisin noutaa postista. No tietenkään ei töissä ollut lompakkoakaan mukana, henkkarit oli kotona. Kiireen vilkkaan sitten töiden kautta kotiin ja innosta hehkuen postiin. Onneksi tällä kertaa säästyin jonottamiselta :)

Pakettia piti hypistellä koko matka kotiin saakka ja tältä paketti näytti. Varmasti aiheutin kanssamatkustajissa pientä hymynpoikasta kun tutkailin pakettia ulkoapäin hyvin hartaasti. En sentään kehdannut bussissa helistellä pakettia, kuten lapsena tuli tehtyä kun arvaili mitä joulupaketti sisältää ;)


Sisältö oli ihanan jouluinen, paketissa oli materiaalia joulukorttiaskarteluihin, punaisia tuikkuja, jouluisia servettejä sekä suklaata. Kaiken kruunasi käsinkirjoitettu viestilappu, jossa oli itsetehdyn glögin ohje sekä glögimaustetta. Testaan tuon reseptin ihan taatusti :) Kiitos erittäin paljon Salaiselle Jouluystävälleni paketista, tämä ilahdutti mieltä ja on todella mieluinen.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti