sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Kaappien siivousta, joulu on tulossa

Vaikka Martat onkin joskun antaneet vinkin siitä, että jouluksi on ihan turha siivota kaappeja, ellei vietä jouluaan kaapissa. No en ajatellut viettää jouluani kaapissa, mutta kun keittiön kaappien ovet avaa ja näky on tällainen, tulee mieleen että tarttis varmaan tehdä jotain asialle.

Tämä keittiön kaappi ei sekaisuudellaan ole edes sieltä pahimmasta päästä. No pakko oli laittaa hihat heilumaan ja siivota keittiön kaapit näin alkuun. Tämä kaappien siivoaminen on mun inhokkilistan ykköspäässä. Sen teen vain kerran vuodessa kun on aivan pakko. Pienet kaapit ja liikaa tavaraa, mutta kun kaikki tavara on tarpeellista, eikä mistään voi luopua.

Tulipahan käytyä mausteet ja vanhat säilykkeetkin läpi, vanhat tuotteet heitin menemään, järjestelin kaapit uusiksi ja mietin kokoajan mikä olisi käytännöllisintä. Josko nyt tämä keittiö alkaisi olemaan joulukuosissa.  :)

1 kommentti:

  1. Samoissa puuhissa ollaan :) Siivosin pari keittiön kaappia, tyhjensin liian pienet vaatteet poikien vaatekaapeista ja järjestelin vaatehyllyt. Onhan siinä hommaa, mutta kuten aiemmin blogissani postasin, joulurutiineissani kaappien siivous on must :)

    VastaaPoista