lauantai 17. tammikuuta 2015

Jouluvuosi 2015

Tämä jouluihminen koki elämänsä raskaimman vuoden viime vuonna. Stressi joka johtui työstä, sekä asioista mihin en voinut vaikuttaa, masensi mielialaa ihan liiaksi. Nyt alkaa tulevaisuus näyttämään paremmalta ja oma iloinen mieli pilkahtelee useammin pintaan. Blogiakaan en jaksanut pahemmin päivittää.

Tänä vuonna olen päättänyt ottaa jouluttamisesta kaiken irti. Se alkakoon jo nyt tammikuusta ja päättyköön uuteen vuoteen.

Tehtiin tuon miehen kanssa periaatepäätös. Joululahjoihin ei pahemmin tuhlailla rahaa, vaan panostetaan mieluummin joulupöytään. Minähän se laitoin sitten tuumasta toimeen. Lupasin, että villalankoja ei tähän talouteen tule, ei ennen kun lankakaapin sisältö on huvennut suurimmaksi osaksi. Nähtyäni kuvia muiden hamstaraamien lankojen kohdalla, voin sanoa olevani täysi noviisi. Lankaa kuitenkin löytyy ihan lahjatarpeisiin enemmän kuin tarpeeksi :)



Jotain tuotosta on olen jo aikaan saanut, jostain syystä neulon aina tammikuun aikana joulupukinkonttiin menevät lahjat. Nyt alkaa olemaan valmiina lasten sukat, sekä osa aikuisten pehmeistä paketeista.






Tästähän on niin hyvä jatkaa. Kaapin uumenissa on muutama kerä Joki-lankaa, josta ajattelin neuloa ja huovuttaa lapasia lämmittämään ystävien sormia jouluna 2015

2 kommenttia:

  1. Ihanaa alkanutta vuotta sinulle <3 Joulu on ihmeellinen, ja sitä on hyvä odottaa vaikka koko vuoden! Omat lapsenikin jo miettivät, että seuraava joulu vietetään sitten kotona, kun tähän asti olemme olleet sukuloimassa :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos kun kävit moikkaamassa ja oikein mukavaa vuotta sinullekin :)

    VastaaPoista