keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Salaisen jouluystävän toinen paketti!

Todella iso kiitos ihanasta paketista salainen jouluystäväni. Paketti tulikin taas mukavasti piristämään mun sateista päivää. Kännykkä piipitti tekstaria kesken työpäivän, ja onneksi oli tällä kertaa henkkaritkin mukana jotta sain paketin haettua heti työpäivän jälkeen :)

Tältä paketti näytti:



Sisältö oli taas mitä upein.Mukava kirjekin tuli paketissa.  Ihailen tosi paljon sitä kekseliäisyyttä mitä salaisella jouluystävälläni on. Mukana tuli virkattu kori, missä oli numeroituja tuikkuja. Kalenterikynttilöitä siis, ja joka ilta voi polttaa yhden kynttilän jonka avulla voi laskea montako yötä jouluun vielä on.


Piparien paistoa vartenkin tuli uudet patalaput. Ihanat sellaiset, tosi taitavasti toteutettua työtä. Innoissani yritin tutkia miten patalaput on saatu aikaan :)


Joulupukin apulaisen tehtäviäkin oli helpotettu. Mukana tuli paketointiteippiä ja pakettikortteja. Teipissä oli hauska teksti: Wrapped with love



Iltalukemiseksi tuli myös Kodin Kuvalehden Joululehti 101 Ihanaa ideaa. Lehti on vielä lukematta, mutta viikonloppuna selailen sen rauhassa läpi 
 Ihana paketti kertakaikkiaan, taas nousi joulufiilis monta astetta :)

1 kommentti:

  1. Mulla on tallessa vanhoja joululehtiä ja oon ostanut jo 2 lehteä (Kotilieden ja Kodin kuvalehden joululehdet) sekä postissa tuli Kotivinkin jouluherkut. Ensi viikolla tulee Kotivinkin joululehti :).

    VastaaPoista