tiistai 10. joulukuuta 2013

Vahinkojen korjausta

Minähän askartelin jo pääsiäisenä joulukortit valmiiksi. No enköhän tänään onnistunut tuhoamaan koko korttipinon vahingossa. Jätin kortit kahvinkeittimen viereen ja yötyöläinen alkoi keittämään kahvia. Harmi vain, että tippalukko oli jäänyt päälle.. Se sitten niistä korteista. Ei muuta kuin siivoamaan sotkuja ja miettimään miten tilanne korjataan.

Pengoin noita askarteluvarastoja ja muutamaan korttiin löytyi onneksi materiaalia. Itseasiassa nuo "wanhanajan" kortit onnistui mielestäni paremmin kuin uskoinkaan :) Tykkään niistä kovasti. Taidan huomenna etsiä lisää noita vanhoja kiiltokuvia, materiaalia kun on usempaankin "wanhaan" korttiin :)


2 kommenttia:

  1. Kivan näköisiä kortteja.

    Kyllä välillä ärsyttää tuollainen, kun on esim. askarrellut kovasti ja sitten ne tärveltyy. Ja ainakin välillä on niin vaikea aloittaa alusta. Toisinaan itsea harmittaa se, että mielikuvitusta olisi vaikka kuinka esim. korttien tekemiseen, mutta se aloittaminen on todella vaikeaa ja toteuttaminen tuntuu raskaalta. Sitten kun saa aikaan jotain, ei ne ainakaan mulla oo yhtään sitä miltä pitäisi :D.

    VastaaPoista
  2. Alusta aloittaminen otti minuakin päähän ja lujaa, mutta jotenkin vain tykkäsin enemmän kakkoskierroksen korteista :) Nämäkään ei ole yhtään sitä mitä halusin, mutta keksittiinhän Channel 5 vahingossa myös ;)

    VastaaPoista