torstai 4. joulukuuta 2014

Salaisen jouluystävän kolmas ja viimeinen paketti.

Postipoika oli jättänyt postipakettilapun meidän eteisen lattialle, joten pakkohan se oli kiiruhtaa ruuhkaiseen postiin noutamaan pakettia. Kiitos taas ihanalle salaiselle ystävällä, joka ilahdutti mun päivää suuresti :) Tämä paketti oli niin mieluinen.

Postin paketista kuoriutui monta uutta pakettia, kaunis kortti sekä jouluisia lahjakasseja. Niille onkin käyttöä heti! ;)

Paketista paljastui myös ihana itsetehty kortti. Olen aikaisemminkin ihastellut tätä taituruutta, joten pakko jatkaa ihastelua edelleen :)

Lisänä paketissa oli tämä aivan ihana metallinen laatikko. Jotenkin ajattelin että voi, ihanaa laatikossa on suklaata. En tajua, mistä tuo ajatus pätkähti päähäni, mutta onneksi olin väärässä.
Malttamattomana avasin laatikon. ( Tästä laatikosta taitaa tulla mun aarrelaatikko, on se niin ihanan nätti)

Laatikon sisältä löytyi pari uutta pakettia ja piparkakkumuotteja. Mulla ei ollutkaan vielä talon eikä myöskään piparkakku-ukon muottia, mutta nyt nekin on :) Meidän tenavilla tulee olemaan niin kivaa kun saavat alkaa viikonloppuna leipomaan pipareita uusilla muoteilla.

Pienet punaiset laatikot sisälsivät enkelipatsaan ja värejä vaihtavan led-lumiukon. Neiti Näppärä takavarikoi oitis lumiukon itselleen ja siellä se nyt vaihtaa värejään lastenhuoneessa.



Paketissa oli myös pari muuta pakettia, jotka availin. Enkelikuvioisesta paketista löytyi ihania pakettikortteja :)






Jostain kumman syystä meidän kamera ei halunnut ottaa kunnollista kuvaa kuusikuvioidusta paketista, mutta paketin sisältö oli myöskin ihana. Kortti-cd, missä oli ihania joululauluja. Tuon levyn ajattelin viedä töihin, saadaan kuunnella tenavien kanssa aamupalalla jouluisia lauluja :)

Kiitos sinulle ihana, salainen jouluystäväni Annu, paketit ovat todellakin olleet mieluisia minulle, joka ikinen kerta on tullut hyvä ja jouluinen mieli tervehdyksestäsi :)

1 kommentti:

  1. Hienoa, viimeinenkin paketti on löytänyt perille. Koko paketin kokoaminen alkoi tuosta peltilaatikosta, se oli omasta mielestänikin niin nostalgisen kaunis, että pakkohan se oli ostaa. Ja joululevykortti tuli vastaan kun olin jo ehtinyt kortin kirjoittaa valmiiksi, niin laitoin sen sitten tyhjänä tulemaan, tämäkin ihan vain sen kuvan vuoksi.

    Rauhallista Joulunaikaa!

    (olisi sittenkin näköjään kannattanut laittaa kortti kuoreen, kun kukka on näköjään mennyt vähän ruttuun)

    VastaaPoista