perjantai 3. lokakuuta 2014

Salaisen jouluystävän paketti nro 1

Kylläpä tämä perjantai tuntuikin mukavalta kun pääsin kotiin. Tietokoneen päällä odotti iso kirjekuori minulle.

Innokkaasti avasin kuoren, kun tajusin että tämähän on paketti salaiselta jouluystävältä. Kuoren sisältä löytyi paketti, johon oli liitetty pieni viesti SJY:ltä. :)


Vähän aikaa yritin arvailla mitä paketissa on, mutta veikkaukseni meni täysin mönkään. Nämä ihanuudet paljastui paketista.
Tuoksukynttilöitä, korttiaihioita, tarroja sekä suklaata aivan mielettömän upeassa paketissa.
Kuori on todella kaunis ja hienosti toteutettu, tätä taituruutta ei voi kun ihastella. Tässä alkaa jo toivomaan että itsekin osaisi tuollaisia tehdä :)

Ihanan pikkiriikkiset kuusenkoristeet, toki näitä voisi laittaa myös joululahjapakettiin koristeeksi

Feelingsin tuoksukynttilöitä. Näitä olen ostanut itsekin ja tykännyt tosi kovasti. Illemmalla taidan laittaa tuikut palamaan :)



Joulukorttiaskartelumateriaalia. Hyvän joulun-tarrat olikin päässyt loppumaan, joten kiitos salainen jouluystävä, nyt saan tehtyä kortit loppuun. Perheen kuopus tuossa jo tutkaili tavaroita kanssani ja mietti mitä kaikkea noista saadaankaan yhdessä aikaan.

Tämän paketin sisältö sai mut niin iloiseksi ja onnelliseksi ettei sanoin osaa kuvailla. Kiitos, kiitos, kiitos :)

3 kommenttia:

  1. Ihana jouluinen paketti ja erityisesti tuo suklaalevyn kääreet =)

    VastaaPoista
  2. Olipas kaikkea ihanaa! Harmittaa, kun en ehtinyt tähän mukaan, koska aloitin niin vasta joulubloggailun (joulublogini löytyy osoitteesta joululainen.blogspot.fi). No, ensi vuonna sitten innokkaana mukaan Salaiseen jouluystävään :)

    VastaaPoista