perjantai 8. toukokuuta 2015

Kirppislöytöjä joulua 2015 ajatellen

Viime joulun aikaan töissä jäi omasta mielestä lapsille järjestettävä joulukalenteri jotenkin laimeaksi. En vaan saanut tarinaa syttymään kunnolla. Tänään käväisin tuossa lähikirppiksellä tutkailemassa tarjontaa. Nämä kaverit hyppäsivät eteeni eräältä pöydältä. Pakkohan kaverukset oli ottaa mukaani. Tarina lähtikin jo elämään mielessäni, ja työkaverille lähti tekstari: Älä huoli tämän vuoden joulukalenterista töissä, mulla on jo homma melkein hanskassa... :D Saanko esitellä: Tiina ja Tarmo - tonttu, jotka tulevat ilahduttamaan päiväkotiryhmäni joulukalenteria joulukuussa 2015


1 kommentti:

  1. Mä oon löytänyt lähinnä jouluaiheisia lehtiä tai lehtiä jossa on ollut muutamia joulujuttuja. Nyt ne on vaan ihan törkeän kalliita. Ymmärrän, että osa lehdistä on nykyään kaupassa ihan tajuttoman kalliita, muttei silti tulisi mieleen maksaa niistä kirpparilla useita euroja.

    Ennen, kun lehtiä löysi kirpparilta 0,20-1e, nykyään ne maksaa 1,5e ylöspäin. 1,5e on vielä ok jos on kunnon juttuja, mutta ei tulisi mieleen maksaa jostain lehdestä 5-10e kirpparilla.

    VastaaPoista