torstai 28. maaliskuuta 2013

Uutta pukkaa

Niinhän siinä kävi että vanha blogini katosi kuin taivaan tuuliin. Harmitti hetken, mutta onneksi aina voi aloittaa alusta.

vaihdoin blogin nimen myös. Kun mietin joulua niin se mulle ihanin hetki on aattoaamu. Hiljaista, rauhallista ja kinkun tuoksua. Kaikki ihanat asiat on edessäpäin ja saa nautiskella. Olo on kiireetön. Siinä on minun jouluni ihanin hetki ja siitä pidän kiinni. :)

Koska nyt on pääsiäinen, niin mikäpä sen ajankohtaisempaa kuin alkaa miettimään uutta joulua. Pukinkonttiin on jo valmistunut uusia tumppuja, sukkia ja muuta käsityön tulosta odottamaan aattoa.

Myös ompelukärpänen on päässyt puraisemaan mua todella pahasti. Innostuin ompelemaan meille uudet riemunkirjavat tuolinpäälliset, ja siitä se idea sitten lähti. Eurokankaasta löysin tumman punaista kangasta ja kas, nyt on työn alla jouluksi punaiset tuolinpäälliset. Löysin myös ihanaa punaista kangasta, mihin oli painettu valkoisia sydämiä. Nyt mietin kuumeisesti mitä tuosta kankaasta saisin aikaan, sitä kun lähti mukaan 2,5 metriä. Joululiinat on kaapissa, ne uusin viime vuonna. Josko verhot vaiko jotain muuta? Tosin haaveilen kovasti saavani keittiöön ne Marimekon Lumimarjaverhot. Tosin hinta on niissä sen verran suolainen että en ole vielä raskinut kangasta hankkia. Ehkä täksi jouluksi...

Uutta joulua siis suunnitellaan ja hiljalleen valmistellaan. Neulepuikot ja ompelukone käy kuumina kun insipiraatio iskee.

Pääsiäistekstiileistä se idea joulupäällisiin sitten lähti

Pukinkonttiin sukkia ja säärystimiä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti