perjantai 23. elokuuta 2013

Jouluttaminen alkaa N.Y.T NYT!

Jouluun on huomenna tasan neljä kuukautta. Neljä ihanaa kuukautta, jolloin saa hössöttää ja suunnitella, tehdä niin ja suunnitella näin.

Eka mistä jouluttaminen alkaa ihan näkyvästi meillä, on tämä että ilmottauduin jo toistamiseen Joulureen joululahjavaihtoon mukaan. Tein sen ekan kerran viime vuonna ja nautin asiasta ihan todella paljon. Myös odottelen että Jouluntaikaa- foorumin Secret Santa lähtee käyntiin. Tulkoon näistä minulle uusi jouluperinne. Tai paremminkin joulun odottamisen perinne.

Joululahjalistoja olen tehnyt mielessäni pitkin vuotta. Voi kun nuo meidän kullanmurut olisi nuorempia, olisi niin kiva hankkia heille lahjoja piiloon pitkin vuotta, mutta kun murkkuiät kolkuttaa oven takana, on ihan turha hankkia lahjoja vuotta aiemmin jemmaan, Mieli muuttuu lapsilla niin nopeasti 12 kuukauden aikana. Ja onhan se kiva saada paketista sellaista mitä on viikkoa aikaisemmin toivonut ;) Taidan olla hieman löperö tässä asiassa.

Mietin tässä vanhoja perinteitä, mitä haluan säilyttää ja mitä haluan jättää välistä. Mitään en taida tahtoa muutta, joten meidän joulu on hyvä näin. Meillä on joka toinen joulu lapsellinen joulu kun miehen lapset on aaton meidän kanssa, joka toinen joulu ollaan "kahdestaan"

Viime joulu oli meillä ihana. Lapset olivat täällä, kuusi koristeltiin ja anoppikin viihtyi meillä pari vuorokautta. Näistä kuvista onkin ihana fiilistellä viime joulua
Kuusi ja lahjat. 


Aattoateria

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti