torstai 15. lokakuuta 2015

Salaisen jouluystävän paketti nro 1

Viime vuosina mulla on tullut perinteeksi ilmottautua Salainen jouluystävärinkiin, ja tämä onkin ollut mulle tosi mieluisaa touhua.

Eilen oli tietokoneen päällä postipaketti ja pakkohan se oli juosta illan hämärässä postiin hakemaan pakettia. Viime vuoteen verrattuna paketin haku oli suorastaan helppoa, kun posti on nykyään naapuritalossa, ei tarvitse kärvistellä kovinkaan kauaa jännityksessä

Salainen jouluystäväni oli todellakin saanut minut yllätettyä mukavalla tavalla. Ihana paketti kertakaikkiaan.


Sisältökin oli mitä mieluisin. Erityisesti tämä ihana kynttilä sai hymyn esille. Viime vuonna olin ajatellut hankkia juuri tämän mallin kynttilän, ja ostinkin sen. Sattumusten kautta kynttilä onnistui kuitenkin päätymään roskakoriin ja uutta en saanut tilalle. No nyt on toivottu kynttilä kotona.


Paketista löytyi myös todella mukava piparkakkusetti sekä piparkakkumaustetta, jota tullaan viikonloppuna testaamaan tenavien kanssa. Toivottavasti meidän kuuset onnistuu hyvin :D Sokerikuorrutetta on jo kaapissa valmiina.


Paketista kuoritui myös jouluisia servettejä, näitä taidan säästellä vielä lähemmäksi joulua, tai ehkä jopa jouluun saakka, kunnes tonttukuvioiset kupit katetaan kahvipöytään :)


Kauniit, punaiset kynttilätkin lämmittivät mieltä kovasti, niillekin olen jo miettinyt millaisiin jalkoihin ne tulevat. Kynttilät oli pakattu allaolevaan pussiin :)


Nämä herkut taas saavat odottaa että saan muutaman minuutin omaa aikaa, näiden kanssa aion viettää muutaman mukavan hetken joululeffojen parissa :D


Olen niin iloinen, ja mykistynyt tästä lahjasta. Kiitos ihana salainen jouluystäväni. :D

6 kommenttia:

 1. Ihana jouluinen paketti =) omaani odotan innolla ja itse laitan sjy:lleni huomenna paketin matkaan.

  VastaaPoista
 2. Mulla on vielä tekeillä omalle SJY:lle paketti :)

  VastaaPoista
 3. Noi molemmat Fazerin suklaat on hyviä. Tummaa söin viime jouluna ja tänä vuonna oon maistanut jo tuota maitosuklaata. Ei ole onneksi niin makeaa kuin maitosuklaat yleensä ja tuli ihan joulu mieleen jouluisista mausteista.

  VastaaPoista
 4. Itse odottaisin et tulis vielä sitä piparkakun makuista maitosuklaata fazerilta siihen kun tykästyin 😊

  VastaaPoista
 5. Harmi kun itse jättäydyin tänä vuonna pois tuosta mukavasta joulu ilottelusta. Onpa herkullinen paketti :)

  VastaaPoista
 6. Tuo kynttilä on kyllä niin jouluinen, että pitänee varmaan hankkia itsellekin samanlainen. Ihana paketti. :)

  VastaaPoista