lauantai 14. marraskuuta 2015

Sjy:n kakkospaketti

Taas oli tullut pakettikortti, oli niin mukava yllätys. :) Harmi vain, että olin sen verran myöhään eilen kotona että Siwa oli jo ehtinyt sulkea ovensa, enkä pakettia saanut haettua.

Tällä kertaa paketista kuoritui seuraavia juttuja:Piparkakkutalon muotti ja leivontalusta, ihan tarpeellinen mulle. :D En ole koskaan edes yrittänyt tehdä piparkakkutaloa, kun pelkään sen sulan sokerin kanssa touhuamista. Tuossa oli sen verran simppeli tekniikka, ja jos on hyvä tuuri, niin sitä sokerin sulattamista ei tarvitse ollenkaan. Menee ehdottomasti opettelulistalle :D

Paketista löytyi myös seuraavanlainen lahjakassiTässä vielä kassin sisältöä;

Muuta mitä paketista kuoriutui oli hopeisia koristeita kuuseen, kiitos näitä meillä tarvitaan vanhojen lisäksi :D Paketissa oli myös muffinsivuokia, nuo pienemmät taidan laittaa Rocky Roadseihin ja isompiin pitää laittaa jotain pullaa tulemaan. Karkkikepit on kuuluneet aina meidän joulukuuseen, joten ne tulee saamaan paikkansa siellä. Jouluparaati-levy lähtee mun mukaan työpaikalle ilahduttamaan oman ryhmän pieniä joulun tunnelmaan heti joulukuun alussa. Kiitos ihana jouluystäväni, tämä paketti ilahdutti mua ja muitakin :)

2 kommenttia: